Estades internacionals per a joves que TURAS LANGUAGE & TRAVEL organitza durant els mesos de juliol i agost. Programes que combinen les classes d’anglès amb multitud de variades activitats i la convivència diària amb joves d’altres països. En destinacions petites o en una ciutat, allotjats amb famílies o en residència, i sempre en col·laboració amb escoles reconegudes per l’Irish Department of Education.

 

TRES DESTINACIONS, TRES EXPERIÈNCIES!

Kerry (famílies)

Una estada que hem organitzat cada any des de 2002. Allotjament amb famílies en un petit poble entre el mar i les muntanyes a la costa sud-oest d’Irlanda. Acompanyats de monitors catalans. Classes molt dinàmiques i activitats molt lligades a la natura: esports aquàtics, trekking, pesca, excursions en barca, excursions en bicicleta…. Per a joves de 12 a 17 anys. També hi ha la possibilitat de combinar estudi i treball en pràctiques (a partir de 16). Del 21 de Juny al 30 d’Agost.

“ASANA’19” al monument megalític de Cahergall Stone fort

Donegal (residència) 

Un petit poble de la costa nord-oest, on l’escola ofereix programes de surf , hípica o multi-aventura en un ambient molt internacional. Escola petita amb un tracte molt familiar. Classes al matí, activitats segons el programa escollit a la tarda, i activitats gairebé tots els vespres. La zona residencial consisteix en un grup de cases on s’allotgen 8-10 estudiants i un monitor de l’acadèmia. A dos minuts del mar i a cinc de l’escola. Cuina i menjador propis. Per a joves de 12 a 17 anys. Del 21 de Juny al 30 d’Agost.

Fent surf a Tullaghan Strand

Galway (famílies i residència)

Preciosa ciutat d’Irlanda (60.000 hab.) i el lloc ideal per els que busquen un entorn urbà per a la seva estada. Classes i activitats organitzades per Atlantic Language School al campus politècnic de la Universitat de Galway. Programa molt complert, amb activitats gairebé totes les tardes i vespres. Monitors de Turas durant l’estada.  S’estableixen dos grups: Grup Júnior (12 a 16 anys) en família o residència / Grup Young Adults (16 a 18), només residència. Del 28 de juny al 26 de juliol.

Al parc d’aventures de Galway Bay

Descarrega un document amb tota la informació