Cursos d’estiu per a joves

Estades internacionals per a joves que TURAS LANGUAGE & TRAVEL organitza durant els mesos de juliol i agost. Programes que combinen les classes d’anglès amb multitud de variades activitats i la convivència diària amb joves d’altres països. En destinacions petites o en una ciutat, allotjats amb famílies o en residència, i sempre en col·laboració amb acadèmies reconegudes per l’Irish Department of Education.

TOTES LES ESTADES PER A L’ESTIU 2021 HAN QUEDAT AJORNADES FINS L’ANY QUE VE.

TRES DESTINACIONS, TRES EXPERIÈNCIES!

Kerry (famílies)

Un ambient únic en una zona de natura espectacular
“Friday show” al vestíbul de l’institut a Caherciveen

Una estada que hem organitzat cada any des de 2002. Allotjament amb famílies en un petit poble entre el mar i les muntanyes a la costa sud-oest d’Irlanda. Acompanyats de monitors catalans. Classes molt dinàmiques i activitats molt lligades a la natura: esports aquàtics, trekking, pesca, excursions en barca, excursions en bicicleta…. Per a joves de 12 a 17 anys. També hi ha la possibilitat de combinar estudi i treball en pràctiques (a partir de 16). Estades a partir del 25 de juliol.

Donegal (residència) 

La zona residencial, un autèntic poble d’adolescents d’arreu d’Europa
Fent surf a Tullaghan Strand

Un petit poble de la costa nord-oest, on l’escola ofereix programes de surf , hípica o multi-aventura en un ambient molt internacional. Escola petita amb un tracte molt familiar. Classes al matí, activitats segons el programa escollit a la tarda, i activitats gairebé tots els vespres. La zona residencial consisteix en un grup de cases on s’allotgen 8-10 estudiants i un monitor de l’acadèmia. A dos minuts del mar i a cinc de l’escola. Cuina i menjador propis. Per a joves de 12 a 17 anys. Estades ajornades fins a 2022.

Galway (famílies i residència)

Una estada d’entorn urbà. Programa molt interessant i intensiu en una ciutat encantadora.
Al parc d’aventures de Galway Bay

Preciosa ciutat d’Irlanda (60.000 hab.) i el lloc ideal per els que busquen un entorn urbà per a la seva estada. Classes i activitats organitzades per Atlantic Language School al campus politècnic de la Universitat de Galway. Programa molt complert, amb activitats gairebé totes les tardes i vespres. Monitors irlandesos durant l’estada amb el recolzament de Turas durant l’adaptació.  S’estableixen dos grups: Grup Júnior (12 a 16 anys) en família o residència / Grup Young Adults (16 a 19), només residència. Estades ajornades fins a 2022.

Per a més informació descarregueu-vos l’arxiu de sota. Consulteu-nos els possibles canvis derivats de la situació de pandèmia.