Cursos

Us presentem a continuació la nostra àmplia oferta de cursos i programes per a totes les edats i necessitats. Us podeu descarregar informació detallada al final de la pàgina.

Programes per a joves

Estades d’estiu

TURAS LANGUAGE & TRAVEL us presenta les seves estades internacionals per a joves a Irlanda durant els mesos de juliol i agost. Programes que combinen les classes d’anglès, multitud de variades activitats i la convivència diària amb joves d’altres països. En destinacions petites o en una ciutat, allotjats amb famílies o en residència, i sempre en col·laboració amb escoles reconegudes pel Ministeri d’Educació d’Irlanda.

Us oferim tres destinacions:

Kerry (famílies) 

CAHERCIVEEN, comtat de Kerry.

Una estada que hem organitzat cada any des de 2002. Allotjament amb famílies en un petit poble arran de mar a la costa sud-oest d’Irlanda. Acompanyats de monitors catalans i ideal per a una primera experiència. Per a joves de 12 a 18 anys. També hi ha la possibilitat de combinar estudi i treball en pràctiques (17-22 anys). Juny, Juliol i Agost. 

 

Donegal (residència) 

BUNDORAN, comtat de Donegal. Un poble de la costa nord-oest, on l’escola ofereix programes de surf i hípica, en un ambient molt internacional. Allotjament en cases d’estudiants, sota la responsabilitat de monitors de l’escola d’Irlanda. Per a joves de 12 a 17 anys. També per a joves adults (a partir de 18 anys). Juny, Juliol i Agost.

Places molt limitades.  places disponibles a partir de 5 d’agost. Viatges individuals.

Cork (famílies i residència)

CORK, comtat de Cork. Segona ciutat d’Irlanda (160.000 hab.) i el lloc ideal per els que busquen un entorn urbà per a la seva estada. Classes i activitats organitzades per International House al campus de la Universitat de Cork. Allotjament en família o en residència. Monitors de IH durant l’estada. Contacte directe amb monitors de TURAS. De 12 a 16 anys. Juny i  Juliol. A partir de 16, estades a Dublín (vegeu “joves adults”).

 

Estades per a “joves adults “(16 a 22 anys)

  • Joves de 16 a 18 anys més independents que volen compartir experiències amb gent de la seva edat.
  • Estudiants ja majors d’edat que volen un ambient “jove” per a la seva estada. De 18 a 22 anys.

Disposem de vàries opcions:

  1. English & activities a Dublín. De 16 a 18.
  2. English & surf/horse riding a Bundoran. De 18 a 22.
  3. English and voluntary work a Caherciveen. De 17 a 22.
  4. English & activities a Caherciveen. De 18 a 22.

Per a altres opcions, consulteu la nostra oferta de cursos per a adults.

Estudis de secundària

highschool studentsAquest és un programa destinat a joves de 12 a 18 anys que tenen l’oportunitat d’estudiar en una escola de secundària d’Irlanda durant un trimestre o tot un any acadèmic.
Els / les estudiants poden escollir entre escoles amb residència o bé allotjar-se amb una família irlandesa. Escoles públiques i privades. El sistema educatiu a Irlanda gaudeix d’un gran prestigi i aquests cursos són totalment convalidables amb el nostre ensenyament secundari.

 

Cursos per a adults

Per a estudiants a partir de 17 anys. Gran varietat de cursos i destinacions. Treballem amb prestigioses acadèmies a ciutats com Dublín, Cork,  Galway i Wexford, o a encantadors poblets com Bundoran o Caherciveen.
Cursos d’anglès adults classgeneral, preparació per a exàmens oficials, cursos per a professionals… segur que tenim un curs per a les teves necessitats. Allotjament en famílies, apartaments o residències d’estudiants. Per a estudiants fins a 22 anys, consulteu també l’oferta de “cursos per a joves adults”.

 

English for families

family courses WexfordAquest és un programa combinat de classes d’anglès i lleure per a tots els membres de la família. Les escoles organitzen cursos d’anglès a l’estiu per a nens, joves i adults.
Els matins tothom assisteix a classes d’anglès mentre que a la tarda s’ofereixen uns interessants programes culturals i de lleure per a participants de totes les edats.
Aquestes activitats són sempre opcionals i la família pot optar per assistir només a classe i organitzar-se el temps lliure al seu aire.  Organitzats principalment a l’estiu. Allotjament en famílies o en cases/apartaments de lloguer.

 

DESCÀRREGUES D’INFORMACIÓ    pdf logo