A TURAS LANGUAGE & TRAVEL som especialistes en Irlanda.
 
 

Turas és una paraula irlandesa que vol dir viatge.

A Turas Language & Travel ens dediquem al Turisme d’idiomes a Irlanda des de 1994. Aquests anys d’experiència i el nostre coneixement d’Irlanda ens permeten posar al vostre abast un ampli ventall de programes d’estudis i destinacions per a totes les edats i necessitats. Des de cursos per a adults al centre de Dublín, estades per a joves en un petit poblet de l’espectacular costa oest d’Irlanda, o programes d’anglès per a tota la família, on nens, joves i adults assisteixen a classe i gaudeixen d’una estada única. També oferim als estudiants de secundària la possibilitat d’estudiar en un institut d’Irlanda durant un trimestre o tot un any acadèmic. Les nostres dimensions ens permeten, a més, oferir un tracte personalitzat.

Irlanda té fama de ser un país acollidor. La seva gent, oberta i hospitalària, proporciona al visitant un tracte humà excel·lent que l’ajuda en la seva adaptació i en l’èxit de la seva estada.

Totes les escoles amb què treballem estan reconegudes pel Ministeri d’Educació d’Irlanda que ens asseguren uns programes amb qualitat i professionalitat.

 

Oferta de cursos