Estudis de secundària

HIGH SCHOOL PROGRAMME

Aquest és un programa destinat a joves de 12 a 18 anys que tenen l’oportunitat d’estudiar en una escola de secundària d’Irlanda durant un trimestre o tot un any acadèmic.

D’agost a maig o d’agost fins Nadal.

Els / les estudiants poden escollir entre escoles públiques, allotjats amb una família irlandesa, o bé escoles privades, on algunes ofereixen la possibilitat d’estar-se en una residència. El sistema educatiu a Irlanda gaudeix d’un gran prestigi i aquests cursos es convaliden sense problema amb el nostre ensenyament secundari. Es podem inscriure a qualsevol dels cursos de secundària, encara que en el cas del 6th year (2n de batxillerat), no és gaire recomanable i seria millor fer els dos últims anys a Irlanda si és el cas.

Cal destacar el Transition Year (4rt d’ESO), un curs en què no hi ha exàmens finals, poc exigent des del punt de vista acadèmic, i ideal per a estudiants internacionals, que poden dedicar els seus esforços a la millora de l’anglès i a viure una experiència de creixement personal. El 5th Year (1er Batxillerat) també és una bona opció, encara que s’ha de tenir en compte l’exigència acadèmica i el nivell d’anglès requerit.

Es demana nivell d’anglès B1 (B2 en cas de 5th year o cicle sènior complert)

Treballem directament amb una agència a Irlanda que ens ofereix escoles al centre de Dublín, a petites ciutats i pobles de l’entorn metropolità, i escoles a altres zones d’Irlanda. Tria d’escola, adjudicació d’una família d’acollida, seguiment i tutela dels estudiants i ajuda en la convalidació dels cursos.   El programa s’inicia a finals d’agost, una setmana abans de l’inici del curs escolar, amb la orientation week, plena d’activitats que ajuden els estudiants en la seva aclimatació a la nova situació.  

Cal iniciar el tràmits amb prou antelació (primers mesos de l’any) per a poder triar escola, solicitar una plaça, i preparar tota la documentació per al programa.

Descarregueu-vos el document per a més informació