Estudis de secundària

HIGH SCHOOL PROGRAMME

highschool studentsAquest és un programa destinat a joves de 12 a 18 anys que tenen l’oportunitat d’estudiar en una escola de secundària d’Irlanda durant un trimestre o tot un any acadèmic.
Els / les estudiants poden escollir entre escoles públiques, allotjats amb una família irlandesa, o bé escoles privades, on algunes ofereixen la possibilitat d’estar-se en una residència. El sistema educatiu a Irlanda gaudeix d’un gran prestigi i aquests cursos es convaliden sense problema amb el nostre ensenyament secundari. Es podem inscriure a qualsevol dels cursos de secundària, encara que en el cas del 6th year (2n de batxillerat), no és gaire recomanable i seria millor fer els dos últims anys a Irlanda si és el cas.
Cal destacar el Transition Year (4rt d’ESO), un curs en què no hi ha exàmens finals, poc exigent des del punt de vista acadèmic, i ideal per a estudiants internacionals, que poden dedicar els seus esforços a la millora de l’anglès i a viure una experiència de creixement personal.
Treballem amb diferents agències a Irlanda que ens ofereixen escoles al centre de Dublín, a petites ciutats i pobles de l’entorn metropolità, i fins i tot a petits poblets de la costa oest d’Irlanda. Tria d’escola, adjudicació d’una família d’acollida, seguiment i tutela dels estudiants i ajuda en la convalidació dels cursos.
Descarrega document amb més informació