Joves adults

Per adolescents més independents o que ja tenen experiències prèvies a l’estranger. De 16 a 18 anys.

Per als que ja són majors d’edat però volen compartir experiències amb gent de la seva edat. De 18 a 22 anys.

Disposem de vàries opcions

Anglès i treball voluntari a Kerry (16 a 22).

Al matí estudiem i a la tarda fem pràctiques de treball en algun establiment del poble (bars, hotels, comerços, …)

Allotjament: Allotjats en famílies del poble i l’entorn. Compartint casa amb altres estrangers de la seva edat. Esmorzar i sopar a casa. Dinar fred a l’escola.

Estudis: 20 hores setmanals. Matins. Classes amb joves de 17-23 (escola d’adults)

Activitats: Totes les tardes es treballa de 2 a 5 (els majors d’edat poden treballar al també el vespre). En el seu temps lliure poden participar de les activitats organitzades per als estudiants que no treballen. Vespres i dissabtes.

Anglès i activitats a Kerry. Joves a partir de 18.

Classes divertides i poc convencionals, un ambient autèntic, i un poble i una comarca que t’enamoraran.
TREKKING IN COONANA

Allotjament: Allotjats en famílies del poble i l’entorn. Compartint casa amb altres estrangers de la seva edat. Esmorzar i sopar a casa. Dinar fred a l’escola.

Estudis: 20 hores setmanals. Matins. Classes amb joves de 17-23 (escola d’adults)

Activitats: 3 tardes a la setmana  i algun vespre. Excursions el cap de setmana. Consulteu “estades per a joves a Kerry” per a més detalls sobre el programa d’activitats.

Anglès i activitats a Donegal. A partir de 18.

Bundoran és un poblet turístic de costa ple de “surferos”, turistes i estudiants d’anglès. Un ambient fantàstic i una acadèmia molt professional.
SURFING IS FUN

Allotjament: En cases residencials a prop de l’escola, amb 5-6 estudiants per casa. Habitació doble. Joves de 18 a 22 anys. Mitja pensió.

Estudis: 15 hores. Compartint classe amb joves de la seva edat i també amb adults.

Activitats: Es pot optar per fer surf o equitació. 15 hores setmanals, matí o tarda. L’escola disposa d’una hípica i una escola de surf pròpies. Les millors platges d’Irlanda. Ambient molt internacional

Anglès i activitats a la ciutat de Galway (16 a 19). Allotjament en residència.

Una ciutat molt brivant i un ambient internacional. Molta oferta cultural i d’oci. Només al juliol.
Eyre Square, al centre de Galway

Allotjament: En els apartaments de campus universitari de Galway. Pensió completa. tots els àpats a la cantina de la universitat.

Estudis: Tots els matins i alguna tarda. Classes orientades a gent d’aquestes edats.

Activitats: Galway i el seu entorn donen molt de sí. Activitats tardes, vespres i excursions el dissabte. També activitats de nit a la residència.

Au pair. A la ciutat de Wexford

L’escola, després d’una entrevista d’idoneïtat, et buscarà una família amb nens, s’assegurarà que estàs bé i et facilitarà classes d’anglès (possibilitat de treure’t un títol oficial) i algunes activitats sòcio-culturals.

S’han de tenir 18 anys i tenir experiència prèvia en el tracte amb nens.

3 mesos a l’estiu, i a partir de 6 mesos durant l’any. Combinat amb classes d’anglès a l’acadèmia. Ciutat petita, tranquila i acollidora. Consulteu-nos per a més detalls.

Escoles per a adults (18+).

Dublín, Cork, Galway, Wexford, Killarney, Caherciveen, Bundoran… On vols anar? Cursos durant tot l’any. De preparació per a exàmens oficials o amb més enfoc cap a la comunicació. Allotjament en família o en apartaments.

Les escoles per adults accepten estudiants a partir de 18 anys. Aquestes ofereixen principalment classes i allotjament, amb algunes activitats durant la setmana. Nosaltres aconsellem opcions que tinguin un programa més complert d’activitats per a aquestes edats. Però si algú vol només classes i allotjament, tenim una oferta molt àmplia en ciutats i pobles d’arreu d’Irlanda

(vegeu Cursos per a adults)