• Per estudiants més independents o que ja tenen experiències prèvies a l’estranger. De 16 a 18 anys.
  • Joves majors d’edat que volen compartir estades amb gent de la seva edat i combinar els estudis amb un programa molt complert d’activitats. De 18 a 22 anys.

Disposem de vàries opcions:

Anglès i treball voluntari al comtat de Kerry (16 a 22). Allotjament en família.

Totes les tardes es treballa de 2 a 5 (els majors d’edat poden treballar al vespre). En el seu temps lliure poden participar de les activitats organitzades per als estudiants que no treballen. Vespres i dissabtes.

Allotjament Allotjats en famílies del poble i l’entorn. Compartint casa amb altres estrangers de la seva edat. Esmorzar i sopar a casa. Dinar fred a l’escola.
Estudis 20 hores setmanals. Matins. Classes amb joves de 17-23 (escola d’adults)
Activitats Totes les tardes es treballa de 2 a 5 (els majors d’edat poden treballar al vespre). En el seu temps lliure poden participar de les activitats organitzades per als estudiants que no treballen. Vespres i dissabtes.

Anglès i activitats a Kerry.  Allotjament en família. Joves a partir de 18.

Allotjament Allotjats en famílies del poble i l’entorn. Compartint casa amb altres estrangers de la seva edat. Esmorzar i sopar a casa. Dinar fred a l’escola.
Estudis 20 hores setmanals. Matins. Classes amb joves de 17-23 (escola d’adults)
ActivitatsActivitats 3 tardes a la setmana  i algun vespre. Excursions el cap de setmana. Consulteu “estades per a joves a Kerry” per a més detalls sobre el programa d’activitats.

Anglès i activitats a Donegal, poble a la costa nord d’Irlanda (18+). En residència.

Allotjament En cases residencials a prop de l’escola, amb 5-6 estudiants per casa. Habitació doble. Joves de 18 a 22 anys. Mitja pensió.
Estudis 15 hores. Compartint classe amb joves de la seva edat i adults.
Activitats Es pot optar per fer surf o equitació. 15 hores setmanals, matí o tarda. L’escola disposa d’una hípica i una escola de surf pròpies. Les millors platges d’Irlanda. Ambient molt internacional

Anglès i activitats a la ciutat de Galway (16 a 18). Allotjament en residència.

Consulteu les estades per a joves

Au pair. A la ciutat de Wexford

A partir de 18 anys amb amb certa experiència en el tracte amb nens.

3 mesos a l’estiu, 6 mesos durant l’any. Combinat amb classes d’anglès a l’acadèmia. Ciutat petita, tranquila i acollidora. Consulteu-nos per a més detalls.

Escoles per a adults (18+)

Les escoles per adults accepten estudiants a partir de 18 anys. Aquestes ofereixen principalment classes i allotjament, amb algunes activitats durant la setmana. Nosaltres aconsellem opcions que tinguin un programa més complert d’activitats per a aquestes edats. Però si algú vol només classes i allotjament, tenim una oferta molt àmplia, en ciutats i pobles d’arreu d’Irlanda (vegeu Cursos per a adults)

Sempre sota la supervisió del personal de les escoles d’Irlanda. Contacte permanent amb nosaltres quan ho necessitin. Dates d’inici molt variades. El viatge a Irlanda el poden fer sols o bé coincidir amb els grups d’adolescents que viatgen amb monitors. Per als menors d’edat, la organització i gestió del viatge va a càrrec de Turas Language & Travel. Els adults poden fer-ho pel seu compte o bé a través nostre.