Per a estudiants a partir de 18 anys. Gran varietat de cursos i destinacions. Treballem amb prestigioses acadèmies a ciutats com Dublín, Cork,  Galway i Wexford, o a encantadors poblets com Bundoran.

Cursos d’anglès general, preparació per a exàmens oficials, cursos per a professionals… segur que tenim un curs per a les teves necessitats. Allotjament en famílies, apartaments o residències d’estudiants. A partir de dues setmanes i ofertes durant tot l’any.

GENERAL ENGLISH COURSES

Cursos intensius d’anglès general. Tots els nivells des de Elementary fins a Advanced. Es poden iniciar qualsevol dilluns de l’any per un període mínim de dues setmanes. Poden ser cursos intensius (matins) o súper-intensius (matí i algunes tardes).

EXAM COURSES

Cursos de preparació específica per als exàmens de Cambridge, entre d’altres exàmens oficials. Hi ha cursos intensius de 4 setmanes de durada i cursos menys intensius, entre 8 i 12 setmanes, en diferents èpoques de l’any.

ALTRES CURSOS PER A ADULTS

Cursos per a professionals – “Business English”
Acostumen a ser cursos molt intensius i de curta durada. Es treballa l’anglès dins l’entorn professional.
Cursos per a professors d’anglès.
Destinats a professors d’anglès no natius. Esreforça el domini de la llengua i es tracten també aspectes de metodologia. A l’estiu.
“Home Tuition” – viure a casa del professor.
La manera més intensiva d’estudiar anglès. L’estudiant viu a casa del seu professor , que li imparteix un mínim de 3 hores diàries de classe.

ALLOTJAMENT

L’allotjament més habitual és amb una família irlandesa. Aquesta és, sens dubte, la millora manera d’entrar en contacte amb la gent i les costums del país, a part de proporcionar una oportunitat important per a la pràctica de l’anglès.

Famílies irlandeses. El caràcter obert i hospitalari de què tenen fama els irlandesos facilita l’adaptació de l’estudiant i li ofereix una experiència personal sempre interessant. Les famílies són seleccionades per les escoles, després de visitar-les personalment, i en fan un seguiment continuat a partir de les impressions dels propis alumnes que s’hi allotgen. L’allotjament amb famílies per a adults consta de habitació individual, estudiants sempre de diferents nacionalitats, mitja pensió durant la setmana (esmorzar i sopar), i completa els caps de setmana.


Altres allotjaments

Apartaments i residències d’estudiants. La majoria d’escoles disposen d’apartaments i residències d’estudiants per als seus alumnes adults. L’estudiant disposa d’habitació individual compartint l’apartament amb altres estudiants. Apartaments totalment equipats amb cuina, bany i sala comuna amb TV. En alguns casos les habitacions disposen de bany privat. Els apartaments estan disponibles tot l’any. Les residències d’estudiants només durant d’estiu.

ACTIVITATS

Totes les acadèmies ofereixen també un programa d’activitats de lliure participació per als seus estudiants.

Aquestes són sempre opcionals, algunes de gratuïtes i d’altres amb un cost en concret. Durant els mesos d’estiu el programa és molt complert. Fora de l’estiu és més limitat. Excursions, visites culturals, nits de pub i música irlandesa, teatre, concerts, etc… Una bona oportunitat per seguir practicant l’anglès.

PREUS

Els preus poden variar força en funció de la durada, la intensitat, l’època de l’any o el tipus d’allotjament escollit.


PREUS D’ALGUNS CURSOS: Matrícula, classes i allotjament en família.

Intensiu de tres setmanes a Galway      A partir de 1.950€

Preparació exàmens de Cambridge a Cork:   A partir de  2.500€

Curs intensiu a Dublín. 2 setmanes. A partir de 1.450€

Intensiu de 4 setmanes a Wexford. A partir de 2.250€


Poseu-vos en contacte, buscarem el curs més adient i us farem un pressupost detallat.

Si sou una família amb adults, joves i nens, us poden interessar els PROGRAMES PER A TOTA LA FAMÍLIA


VIATJAR A IRLANDA

L’organització del viatge és responsabilitat de l’estudiant adult. Des de TURAS LANGUAGE & TRAVEL us podem assessorar en el què sigui.


Hi ha vols directes des de Barcelona a Dublín i Cork.
També hi ha vols que enllacen Irlanda amb Girona i Reus (a l’estiu). Per a poblacions sense aeroport internacional, hi ha bones connexions d’autobús i tren des de Dublín o Cork.

No s’ha de reservar vols fins que no us confirmem la plaça a l’escola escollida.