Estades internacionals per a joves que TURAS LANGUAGE & TRAVEL organitza durant els mesos de juliol i agost. Programes que combinen les classes d’anglès amb multitud de variades activitats i la convivència diària amb joves d’altres països. En destinacions petites o en una ciutat, allotjats amb famílies o en residència, i sempre en col·laboració amb acadèmies reconegudes per l’Irish Department of Education.

Les nostres estades de sempre

TRES DESTINACIONS, TRES EXPERIÈNCIES!

Un ambient únic en una zona de natura espectacular
“Friday show” al vestíbul de l’institut a Caherciveen

Una estada que hem organitzat cada any des de 2002. Allotjament amb famílies en un petit poble entre el mar i les muntanyes a la costa sud-oest d’Irlanda. Acompanyats de monitors catalans. Classes molt dinàmiques i activitats molt lligades a la natura: esports aquàtics, trekking, pesca, excursions en barca, excursions en bicicleta…. Per a joves de 12 a 17 anys. També hi ha la possibilitat de combinar estudi i treball en pràctiques (a partir de 16 anys). Per a més informació: work placement

Un trate excel·lent en un ambient molt internacional
Fent surf a Tullaghan Strand

Un petit poble de la costa nord-oest, on l’escola ofereix programes de surf , hípica, multi-aventura en un ambient molt internacional. Escola petita amb un tracte molt familiar. Classes al matí, activitats segons el programa escollit a la tarda, i activitats gairebé tots els vespres. Complex residencial modern i amb totes les comoditats. Habitacions múltiples compartint amb joves de diferents nacionalitats. A dos minuts del mar i a cinc de l’escola. Cuina i menjador propis. Per a joves de 12 a 17 anys.

Galway (famílies)

Una estada d’entorn urbà. Programa molt interessant i intensiu per a joves adults (16+) en una ciutat encantadora.
Main street, al centre de Galway

Preciosa ciutat d’Irlanda (60.000 hab.) i el lloc ideal per els que busquen un entorn urbà per a la seva estada. Classes i activitats organitzades per Atlantic Language School i destinat a joves de 16 a 19 anys. Programa molt complert, amb atenció especial al contingut de les classes, adreçades a joves d’aquestes edats. “Prepare for University”, “Global Citizenship” o “Climate Change” . Sense monitors. oficina d’atenció a l’estudiant. Per a joves amb autonomia o experiències anteriors. Allotjament en família.

ALTRES CURSOS

No trobeu plaça en les dates que voleu a les nostres estades habituals? Esteu buscant una cosa diferent? Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us orientarem. Fem col·laboracions puntuals amb altres acadèmies de tota confiança i segur que trobem alguna cosa que us pugui interessar. Uns exemples

Estades amb família a Dublín

Estades en residència als campus universitaris de Cork

Campus d’estiu en familia a Wexford

Tota la informació de dates i preus per als 2024 en el document de sota