En aquest espai us volem oferir tot una sèrie d’orientacions i indicacions a l’hora d’organitzar-vos el viatge a Irlanda.

Connexions aèries
A Irlanda hi ha principalment dos aeroports internacionals que tenen connexió directe amb Catalunya: Cork i Dublín. Cal afegir-hi també el petit aeroport de Knock (al nord-oest d’Irlanda), que disposa d’un vol des de Girona durant els mesos d’estiu.
 
Aquests vols els operen 3 companyies que volen des dels aeroports de Barcelona i Girona.
 
aerlingus logo La companyia nacional irlandesa opera des de Barcelona a Dublín amb 10 vols setmanals durant tot l’any. També vola a Cork 4 cops per setmana entre maig i octubre.
 logo ryanair Aquesta companyia low cost opera des de Barcelona, amb vols a Dublín durant tot l’any, i des de Girona, amb vols a Dublín a partir de l’abril i vols a Cork i Knock durant els mesos d’estiu.
vueling-logo          Ofereix vàries connexions setmanals des de Barcelona amb Dublín durant tot l’any.
A més, hi ha un munt de combinacions que ofereixen diverses companyies que operen des d’aquí, i que connecten amb els diferents aeroports irlandesos amb escales a Gran Bretanya i d’altres ciutats europees.
 
Des de TURAS us podem assessorar en tot plegat. En qualsevol cas, si necessiteu una agència de viatges de confiança, aquí en teniu els detalls.
NAO VIATGES / 931 43 65 02 (Francesc).

www.naoviatges.com/

Documentació necessària
Irlanda forma part de l’espai Schengen i, per tant, no cal cap documentació especial per a accedir-hi. El majors de 18 anys poden viatjar amb el DNI i els menors d’edat necessiten el seu propi passaport individual i el permís parental que s’obté a la policia.
És recomanable viatjar amb la targeta sanitària europea, que et dona accés al servei nacional de salut irlandès.
La moneda a Irlanda és l’euro.